Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر «منوچهر فاضلی» روز چهارشنبه به ایرنا افزود: موکورمایکوزیس یا قارچ سیاه در سالیان قبل به صورت موردی بوده و به بیماران کرونایی اختصاص ندارد اما با شیوع کرونا به دلیل داروهای خاصی که بیمار برای مهار سیستم ایمنی بدن مصرف می کند این قارچ که به طور طبیعی در محیط های مرطوب مثل جنگل و یا حتی کولرها وجود دارد زمینه رشد را بعد از درمان بیماران کرونایی پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: قارچ سیاه از بینی و سینوس ها شروع می شود، هنگامی که بیمار از بیمارستان ترخیص می شود، هرگونه تورم در اطراف بینی، گونه ها، چشم، کام، لب و لثه ها، بی حسی، ترشحات خونابه ای سیاهرنگ از بینی هر کدام یک علامت هشداردهنده این بیماری است که بایستی جدی گرفته شود.

دکتر فاضلی گفت: کسانی که بیمار کرونایی دارند بخصوص کسانی که بیمار کرونایی سالخورده، دیابتی و یا مصرف کننده داروهای مهارکننده سیستم ایمنی بدن مثل کورتون دارند حتما به کلینیک گوش و حلق و بینی بیمارستان امام خمینی (ره) مراجعه کنند تا اقدامات تشخیصی پیشگیرانه و نهایتاً جراحی را انجام دهیم و از مرگ بیمار جلوگیری کنیم.

مدیر گروه تخصصی گوش و حلق و بینی دانشکده پزشکی کرمانشاه افزود: بهترین راه پیشگیری از قارچ سیاه مراجعه به موقع بعد از بروز علایم است، برای اینکه اصلاً به قارچ سیاه مبتلا نشویم باید سعی کنیم که کرونا نگیریم اما اگر گرفتیم نباید بگذاریم که این بیماری پیشرفت کند.

وی در پایان گفت: بیمارانی که به آی سی یو می روند بایستی کنترل شوند، در صورت عدم رسیدگی به این بیماران ما هم از درمان آن ها عاجز می شویم و اینجاست که می تواند جان بیمار را به خطر بیندازد.  

به گزارش ایرنا، هم‌اکنون یک هزار و ۱۴۰ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی کرمانشاه بستری هستند که از این تعداد ۲۱۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال ۵۱ نفر هم وخیم است.

مجموع جان‌باختگان استان کرمانشاه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲ هزار و ۵۲۴ نفر رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا قارچ سیاه کرمانشاه دیابت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قارچ سیاه کرمانشاه ویروس کرونا قارچ سیاه کرمانشاه دیابت قارچ سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۴۲۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه بارشی تا شنبه میهمان همدان ها

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ محمدحسن باقری‌شکیب افزود: بر اساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، آسمان بیشتر نقاط استان همدان طی ۲۴ ساعت آینده نیمه ابری تا ابری همراه با بارش پراکنده باران، احتمال رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

او تأکید کرد: شدت بارش‌ها در ساعاتی از بعدازظهر جمعه بیشتر بوده و در بیشتر مناطق استان در ساعاتی از بعدازظهر جمعه و جمعه شب بارش باران به همراه رگبار باران و احتمال رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان همدان گفت: روز‌های شنبه و یکشنبه پدیده غالب وزش باد نسبتا شدید در بیشتر نقاط استان پیش بینی می‌شود.

باقری‌شکیب افزود: دما‌های روزانه امروز و فردا ۲ تا چهار درجه خنک‌تر شده و از روز شنبه به بعد مجدد دما‌های روزانه افزایش می‌یابد و دما‌های کمینه و شبانه تغییر محسوسی ندارد.

 

دیگر خبرها

  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • سامانه بارشی تا شنبه میهمان همدان ها
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • بهت پزشکان داوطلب غزه از شدت جراحات در بیمارستان‌ها
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • مردم از مصرف قارچ خودرو در طبیعت خودداری کنند
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون