Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@22:39:12 GMT

راه‌های درمان وز‌وز گوش چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۷۶۷۹۲

یک متخصص گوش، حلق و بینی گفت: وزوز گوش در شرایطی خطرناک است که فقط یک گوش فرد به وز‌وز دچار شود، در این حالت افرد باید سریعاً به پزشک مراجعه کنند. ناطقان: محمد پورحاجی غلامی متخصص گوش، حلق و بینی درباره وز وز کردن گوش اظهار کرد: مهمترین عامل ایجادکننده وز وز گوش در گروه اول (subjective) یعنی افرادی که فقط خودشان قادر به شنیدن آن هستند؛ شنیدن صدای مهیب و ناگهانی، افت شنوایی عصبی و بالارفتن سن افراد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: درگروه دوم (Objective) افرادی هستند که با مراجعه به پزشک متوجه وز‌وز گوششان می‌شوند و زمانی که او با گوشی پزشکی فرد را معاینه می‌کند، اگر صدای عروق در اطراف گوش شنیده شود، این می‌تواند علامت مهمی برای وزوز گوش باشد که از عوامل به وجود آمدنش می‌تواند استفاده از دارو‌های آسپرین، آنتی‌بیوتیک‌ها، دارو‌های شیمی درمانی، عفونت گوش میانی و داخلی، مننژیت، افت شنوایی هدایتی و تومور‌های مغزی باشد.

پورحاجی غلامی افزود: بیماری وز‌وز گوش در افراد گروه دوم می‌تواند باعث بروز اختلالات قلبی و عروقی، اسپاسم، آرتوروز، تومور‌های عروقی و اسکلروز در سن بالا شود که این افراد باید سریعاً به پزشک مراجعه کنند.

او تصریح کرد: درمان این بیماری در افراد گروه اول امکانپذیر است و افرادی که کارشان به شکلی است که در معرض صدا‌های ناهنجار هستند باید با استفاده از گوشی‌های ضدصوت از گوش‌های خود محافظت کنند و همچنین زمانی که فرد دچار افت شنوایی عصبی می‌شود با کاهش استرس و اضطراب می‌تواند از بروز وز‌وز گوش جلوگیری کند.

این متخصص گوش، حلق و بینی افزود: وزوز گوش در شرایطی خطرناک است که فقط یک گوش فرد به وز‌وز دچار شود، در این حالت افرد باید سریعاً به پزشک مراجعه کنند و راه‌های ورود این عارضه به گوششان را ببندند.

این متخصص گوش، حلق و بینی این نکته را هم اضافه کرد: برای درمان این بیماری هیچ داروی خاصی برای وز‌وز گوش وجود ندارد، اما در طب سنتی داروی گیاهی جینکو که به صورت قرص و کپسول در داروخانه‌ها عرضه می‌شود، فقط می‌تواند تسکین کننده درد افراد باشد و هیچ تاثیری در روند درمانی این عارضه ندارد؛ همچنین وز‌وز گوش در بیماران تومور مغزی قابل درمان نیست. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: درمان ، وزوز ، گوش

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان وزوز گوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۷۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ از هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ کلیه بیمارستان‌های دولتی و واحد‌های تابعه دانشگاه مکلف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی – درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه شده را به صورت رایگان انجام دهند.

رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال به ویژه درمناطق محروم و روستایی در شورای عالی بیمه، مصوب شده است.   مردم در صورت مشاهده تخلف از اجرای این طرح در بیمارستان‌های دولتی با شماره ۱۹۰ یا ۱۰۰۰۲۵۳۵ تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • برقراری فوق العاده خاص در احکام کارگزینی کادر درمان
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • (تصاویر) درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • درمان کسانی که زود از کوره در می‌روند
  • درمان کسانی که زود عصبانی می‌شوند
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند