Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ازفارس، دکتر «کامیار ایروانی» متخصص گوش، حلق و بینی گفت: «سرطان حنجره» به درگیری قسمتی از حنجره توسط سلول‌های سرطانی گفته می‌شود که یک درصد از تمامی سرطان‌ها را به خود اختصاص می‌دهد. وی با بیان اینکه این بیماری در مردان و در سنین ۵۰ تا ۷۰ سالگی شایع‌تر است و در صورت تـشخـیص بـه مـوقع، به نحو موثری درمـان مـی‌شود، درباره نشانه‌های این بیماری، توضیح داد: گرفتگی صدا، درد و سوزش گلو در هنگام نوشیدن مایع‌های داغ یا ترش، احساس توده برآمده در ناحیه گردن، بزرگی غدد لنفاوی گردن، تنگی نفس و تنفس بدبو، اشکال در بلع غذا، کاهش وزن و ناتوانی عمومی از جمله علایم این بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر ایروانی، عوامل خطرزا در این بیماری را مصرف دخانیات، مصرف الکل و مواد مخدر و همچنین تماس با مواد شیمیائی برشمرد و اضافه کرد: عوامل ارثی، سابقه سرطان‌های سروگردن در اقوام درجه یک، سابقه پرتو درمانی به سروگردن نیز از دیگر عوامل خطرزا در این بیماری است. وی در زمینه درمان این بیماری، گفت: در مراحل نخست تشخیص، دو روش‌ موثر «اشعه درمانی» و «جراحی» و حتی ممکن است «شیمی درمانی» در ترکیب با این دو روش، مورد استفاده قرار گیرد. این عضو هیات علمی دانشگاه با تاکید بر اینکه مراقبت از زخم‌های گردن و رعایت بهداشت دهان، دوری از مواد محرک دود و مواد شیمیایی به عنوان عواملی برای پیشگیری از این بیماری است، توصیه کرد: پرهیز از سیگار و الکل، داشتن رژیم غذایی مناسب و مصرف مایعات زیاد، سرفـه کـردن بـه صـورت مـوثر برای خروج ترشحات، دوری از هوای خیلی سرد و گرم، رطوبت کافی و تهویه مناسب هوای محیط نیز از دیگر عوامل بسیار تاثیرگذار در پیشگیری این بیماری است. دکتر ایروانی با اشاره به اینکه، در صورت داشتن لوله تراشه و تراکیاستومی، به این بیماران توصیه کرد: دوری از ورود هوای آلوده و مواد خارجی به درون لوله، شستشوی مداوم محل زخم و تمیز نگهداشتن آن، داشتن یک برنامه ورزشی با مشورت پزشک و استفـاده از داروهای تجـــویز‌شده از سوی پـــزشک، از جمله مواردی است که باید توجه ویژه به آن داشت. وی به همراه داشتن یک کارت شناسایی با ذکر کامــل مشخــصات بیمــار, نوع بیماری و نام پــــزشک معالـــج را برای این گروه از بیماران بسیار ضروری برشمرد. این متخصص دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه به علت تغییر در مسیر عبور هوا از راه تراکئوستومی، حس بویایی بعد از عمل دچار مشکل می شود، اضافه کرد: بعد از عمل جراحی سه روش اصلی تکلم با مری، حنجره مصنوعی یا الکتریکی، پانکچر نای مری و گذاشتن پروتز برای ارتباط بدون استفاده از حنجره برای بیمار، وجود دارد. وی با توضیح این مطلب که در تکلم با مری، بیمار باید بتواند هوا را در مری تحت فشار قرار داده و بعد آن را خارج کند، توضیح داد: این کار سبب ارتعاش قسمت داخلی مری می شود و وقتی که بیمار، تغذیه را از راه دهان شروع می‌کند، تا یک هفته پس از عمل جراحی، این تکنیک آموزش داده می‌شود. دکتر ایروانی درباره تکلم با حنجره الکتریکی نیز گفت: در تکلم با حنجره الکتریکی، وقتی که کلمات به وسیله دهان تشکیل شوند، صدای حاصل از حنجره الکتریکی، کلمات را قابل شنود می‌کند. این متخصص متخصص گوش، حلق و بینی با تاکید بر اینکه میزان استفاده از روش «پانکچرنای مری»، موثرتر از دو روش پیش است، عنوان کرد: در این روش، یک دریچه در سوراخ نای ایجاد می شود که هوا را به طرف مری و خارج دهان می راند، به طوری که صدای تولید شده، ترکیبی از تکلم با مری و صدای خود شخص است. وی اضافه کرد: پس از التیام بافت اطراف دریچه، یک پروتز مناسب بین دیواره‌های قدامی و خلفی مری قرار داده می شود؛ دریچه یک طرفه امکان عبور هوا را به داخل مری فراهم می کند اما از ورود مایعات به داخل نای جلوگیری می‌کند و یک گفتار‌درمان، شیوه تولید صدا را به بیمار آموزش می‌دهد. این پزشک متخصص در پایان گفت: روش تکلم نای مری، در۸۰ تا ۹۰ درصد از بیماران موفقیت آمیز است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پزشک تنفس سرطان سیگار عضو هیات علمی دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۹۲۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند

مدیر گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی اختیاری ادرار را تجربه می کنند، گفت: بیماری های کلیه و مجاری ادراری و سرطان پروستات از بیماریهای شایع اورولوژی هستند و یک‌سوم افراد جامعه در طول زندگی شواهدی از بی اختیاری ادرار را تجربه می کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، «محمدرضا نوروزی» در حاشیه برگزاری بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی در دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه سرطان دستگاه ادراری و تناسلی جز کشنده ترین سرطان ها است و جمعیت زیادی را تحت پوشش قرار می دهد، افزود: علل مختلفی باعث بروز چنین عارضه‌ای می‌شود که علل فیزیولوژیک ناشی از سن یکی از عوامل مهم است، زیرا با افزایش سن، عضلات انسان ضعیف می‌شود

وی همچنین از زایمان‌های مکرر به عنوان یکی دیگر از عوامل ایجادکننده بی‌اختیاری ادرار در زنان نام برد و گفت: برای مدیریت بی‌اختیاری ادرار باید به افراد آموزش دهیم تا زندگی خوبی را سپری کنند.

نوروزی ادامه‌داد: زنان بعد از یائسگی بیشتر دچار بی اختیاری ادرار می شوند، زیرا با افزایش سن کنترل عضلات و توانایی در کنترل ادرار ضعیف تر می شود و اگر ورزش های لازم را در بعد از زایمان انجام ندهند بیشتر دچار بی‌اختیاری ادرار می شوند.

وی تصریح کرد: برای درمان این بیماری بر اساس تشخیص پزشک، گفتار درمانی، فیزیوتراپی و تقویت عضلات لگن، جراحی و ابزار های مختلف انجام می شود.

رئیس بیست و هفتمین کنگره سالیانه اورولوژی با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی درباره اهمیت بی‌اختیاری ادرار از طریق همکاری با جامعه پزشکی برای استفاده از پوشینه تا درمان قطعی بیماری، گفت: اورولوژی رشته‌ای است که مردم در بیماری‌های آن گرفتار هستند و باید نسبت به اشتراک گذاری دانش میان متخصصان و آگاهی بخشی به بیماران به طرق مختلف اقدام شود.

وی از سرطان پروستات به عنوان یکی از شایع ترین بیماری‌های مردان یاد کرد و گفت: این بیماری دومین سرطان شایع در مردان است و بیماران هزینه زیادی را در طول درمان پرداخت می کنند.

نوروزی تاکید کرد: نگاه درمانی به‌منظور ایجاد امنیت خاطر برای کسانی که دچار بیماری شده اند بسیار ضروری است، زیرا بیماری های سرطان نیاز به درمان های پیچیده دارد و بیمار را از نظر جسمی و هزینه های درمانی ناتوان خواهد کرد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: اکنون همه جوامع نگاه پیشگیرانه به سلامت را در برنامه های کلان بهداشتی خود لحاظ کرده اند و ما نیز در این کنگره در این زمینه برنامه های پیشگیرانه ای را ارائه خواهیم داد.

در این مراسم، «طلا سپهرنیا» از مدیران یک شرکت تولیدی نیز گفت: در حال حاضر سن بی اختیاری ادراری به ۴۹ سال رسیده و با توجه به رسیدن بیماران به درمان قطعی، استفاده از پوشینه می تواند مشکلات آنها را در جامعه برطرف کند.

وی اظهار داشت: پوشینه در واقع لباس زیر بهداشتی یک‌بار مصرف بوده و می تواند به شرم زدایی بیمار دچار بی اختیاری ادرار در جامعه کمک کند.

«محمد علی زرگر» رییس انجمن اورولوژی ایران نیز گفت: این کنگره با هدف ارتقای دانش پزشکان و ارائه تازه های علمی رشته اورولوژی ۱۲ تا ۱۵ اردیبهشت برگزار و محورهای مورد نظر شامل ناباروری و اختلالات جنسی، اورولوژی اطفال، زنان لاپاراسکوپی و غیره است.

وی بیان‌داشت: این کنگره برای اورولوژیست ها دارای ۲۰ امتیاز بازآموزی بوده و نمایشگاه تجهیزات پزشکی و دارویی نیز در حاشیه کنگره برگزار است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مثانه بیش فعال دارید ؟ روش‌های سریع برای درمان را بدانید چرا همیشه احساس می کنم نیاز به دفع ادرار دارم؟ سرطان سومین عامل مرگ ایرانی ها

دیگر خبرها

  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان